TEL, thaimassage är en tradition som är över.500 år gammal och använder sig av stretching och tryck längs energilinjer och akupressur. Hej kära kunder, nuvarande som framtida. Nu närmar sig julen och ni har väl inte missat att vi säljer presentkort på P T Thaimassage. Passa på att använda upp era friskvårdspengar innan året är slut. Blockerad energi och spänningar i kroppen frigörs genom långsamma och djupa tryck i yogaställningar. Blod och nervbanor stimuleras och skapar

Eskorttjejer silver stockholm

möjlighet till självläkning och man upplever ett lugn och välmående efter behandling. Tänk på att vi driver företaget som två företagare och därför säljer vi våra egna presentkort. Thaimassage är ett bra alternativ mot muskel och ledvärk. Ni når oss lättast på: Ploy, tiw, visa mer.

Cha thaimassage startade den 19 september 2009 och ligger i centrala Trelleborg. Ägare och massör heter Chaweewan Rasmussen och kom till Sverige 2004 med erfarenhet inom thaimassage. Har utbildning genom Bangkok career training center. P&T Thaimassage - Nygatan 29, 231 45 Trelleborgs kommun - Har fått 5 baserat på 38 recensioner "Jag är alltid nöjd när Ploy masserade mig på förra. Mjukgörande och avslappnande massage. Välkommen till oss på River Kwai Thaimassage. Vårt företag vänder sig till alla som behöver massage i Trelleborg, Vellinge eller Höt finns massor av bra anledningar att genomgå en massagebehandling. P&T Thaimassage - Nygatan 29, 231 45 Trelleborg, Sweden - Rated 5 based on 38 Reviews "Will visit every time I go to Sweden simply the best massage you. Nu närmar sig julen och ni har väl inte missat att vi säljer presentkort på P T Thaimassage.

JOI - My Tits Bounce so hard my Bra Broke!


Medelålders man söker man för relation i ängelholm

Ni når oss lättast på: Ploy, tiw, visa mer. Passa på att använda upp era friskvårdspengar innan året är slut. Thaimassage är ett bra alternativ mot muskel och ledvärk. TEL, thaimassage är en tradition som är över.500 år gammal och använder sig av stretching och tryck längs energilinjer och akupressur. Hej kära kunder, nuvarande som framtida. Tänk på att vi driver företaget som två företagare och därför säljer vi våra egna presentkort.